Accident de muncă la Muzeul de Istorie din Câmpulung Muscel. Un muncitor a căzut de la aproape cinci metri înălţime

Accident de muncă la Muzeul de Istorie din Câmpulung Muscel. Un muncitor a căzut de la aproape cinci metri înălţime

Foto:  Shutterstock

Un muncitor care executa lucrări la Muzeul de Istorie din Câmpulung Muscel a căzut de pe o scară, de la o înălţimea de aproape cinci metri. Omul a fost preluat de SMURD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii musceleni şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, marţi, prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul unei instituţii de pe raza de competenţă, un angajat a căzut de pe o scară, suferind leziuni.

"Bărbatul a căzut de pe o scară de la o înălţime de aproximativ 4-5 m şi a suferit mai multe răni la membrul superior drept şi membrul inferior stâng. În urma îngrijirilor medicale, acesta a fost transportat la spital", precizează iSU Argeş.

Bărbatul lucra ca electrician la o firmă angajată de muzeu pentru intervenţii.

"S-a constatat că un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, angajat al unei societăţi prestatoare de servicii, aflat în timpul serviciului, a suferit leziuni, fiind preluat de echipajul medical sosit la faţa locului cu diagnostic preliminar de fractură membru superior", precizează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit rănirea persoanei, în cauză fiind sesizaţi şi reprezentanţii I.T.M. Argeş.

"Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv neluarea şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, conform art. 196, 349 şi 350 din Codul Penal", mai precizează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările