Femeie de 48 de ani, dintr-un sat din judeţul Neamţ, dispărută fără urmă de mai bine de o săptămână

Femeie de 48 de ani, dintr-un sat din judeţul Neamţ, dispărută fără urmă de mai bine de o săptămână

Butnariciuc Viorica FOTO IPJ Neamţ

Femeia a fost dată în căutare după ce duminică, 8 septembrie, fiica acesteia a reclamat la Secţia de Poliţie Rurală Secuieni că femeia a plecat de acasă, pe 31 iulie, într-o destinaţie necunoscută şi nu mai dă niciun semn de viaţă.

La data de 8 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Secuieni au fost sesizaţi de către o tânără, de 17 ani, din Secuieni, cu privire la faptul că mama sa, Butnariciuc Viorica, de 48 de ani, a plecat de la domiciliu, în data de 31 iulie 2019, şi nu s-a mai întors.

Semnalmente persoanei dispărute sunt: înălţime – 1,60 m, greutate – 70 de kilograme, faţa ovală, păr şaten. Femeia prezintă o cicatrice postoperatorie pe faţă.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care femeia le purta la momentul dispariţiei.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localităţii Secuieni, în vederea depistării acesteia, însă fără rezultat deocamdată.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: