FOTO VIDEO Prăjiturile hiperrealiste care imită perfect orice obiect

FOTO VIDEO Prăjiturile hiperrealiste care imită perfect orice obiect

Prăjiturile pot fi nu doar gustoase, ci şi extrem de arătoase, iar cele ale americanului Luke Vincentini sunt adevărate opere de artă, patiserul reuşind să creeze torturi în forme hiperrealiste, care imită la perfecţie formele altor obiecte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul în vârstă de 23 ani lucrează ca artist decorator la celebrul Carlo's Bakery din Lanoka Harbour, New Jersey şi crează prăjituri delicioase care pot lua forma unor fructe, a unei căni de cafea, o conservă sau chiar doze de suc. 

Realizarerea unei astfel de prăjituri poate dura chiar şi 14 ore, însă patiserul susţine că reacţiile clienţilor săi merită tot efortul. 
 
"Mă simt extraordinar, dr şi uşurat, când termin un tort. De obicei, stau şi mă uit la el ceva timp, analizez fiecare detaliu. Şi fac asta cu toate creaţiile mele", a povestit Luke, pentru storytrender.com.
 
Culmea e că, după cum a recunoscut tânărul, dulciurile nu sunt printre mâncărurile sale favorite. Cu toate acestea, până acum niciun client nu s-a plâns că nu ar fi fost gustoase. 
 
"Dimpotrivă, toţi spun că sunt delicioase", a mai spus artistul patiser.

 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: