Un bărbat care a vrut să-şi bată concubina a fost înjunghiat în piept de fratele femeii

Un bărbat care a vrut să-şi bată concubina a fost înjunghiat în piept de fratele femeii

FOTO Gazeta de Botosani

Un ieşean a fost înjunghiat în piept de fratele concubinei sale după ce a încercat să o bată pe femeie. Agresorul ar fi vrut întâi să-i despartă pe cei doi iubiţi care se certau în curtea sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul în vârstă de 37 de ani trăia cu iubita sa în comuna Scobinţi, într-o anexă a casei fratelui acesteia. 

Duminică, 7 iulie, în jurul orei 21.30, între cei doi concubini ar fi început un scandal care a degenerat în violenţă. Auzind scandalul, fratele femeii a încercat să-i despartă pe cei doi, dar a fost lovit cu pumnii de bărbat. 

De furie, a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat pe iubitul surorii sale în piept. Victima a fost dusă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi pentru îngrijire.

„Pacientul în vârstă de 37 de ani a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui stâng, în urma unei agresiuni. Starea sa este stabilă”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune.

Citiţi şi:

Metoda inedită prin care un bărbat a încercat să se sinucidă. După ce i s-au acordat îngrijiri medicale la spital, omul a fugit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările