Şofer de autobuz cercetat pentru fugă de la locul accidentului după ce a pus o frână bruscă în oraş şi a rănit un pensionar

Şofer de autobuz cercetat pentru fugă de la
locul accidentului după ce a pus o frână bruscă în oraş şi a rănit un pensionar

Şoferul a pus o frână bruscă şi a rănit un pensionar FOTO Arhivă

Şoferul unui autobuz din Iaşi s-a ales cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului şi vătămare corporală din culpă după ce nu a sesizat poliţia că unul dintre pasagerii pe care îi transporta a fost rănit în timpul cursei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Iaşi au deschis un dosar penal mai puţin obişnuit pe numele şoferului unui autobuz. 

Originar din comuna Tomeşti, conducătorul auto de 55 de ani ar fi comis faptele în municipiul Iaşi, în timpul serviciului.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 13 august a.c., în timp ce acesta ar fi condus un autobuz pe raza municipiului Iaşi, ar fi frânat brusc, moment în care un bărbat de 89 de ani s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, necesitând ulterior îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Dacă va fi trimis în judecată, şoferul de autobuz riscă până la şapte ani de închisoare, potritiv legislaţiei penale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: