Un şofer amendat pentru lipsa trusei medicale a sunat la 112 şi a reclamat că poliţiştii sunt băuţi. Ce au păţit agenţii

Un şofer amendat pentru lipsa trusei medicale a sunat la 112 şi a reclamat că poliţiştii sunt băuţi. Ce au păţit agenţii

FOTO: ARHIVĂ.

Un şofer oprit în trafic şi amendat de poliţişti a găsit o metodă neobişnuită de a se răzbuna pe agenţii de la Circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer în vârstă de 31 de ani, din Alba, a sunat la 112 după ce a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliţie. Marţi dimineaţa, bărbatul care fusese tras pe dreapta în localitatea Veţel, pe Drumul Naţional 7, a reclamat că agenţii de circulaţie erau băuţi. S-ar fi răzbunat astfel după ce a fost amendat cu 540 de lei pentru lipsa rovignetei, lipsă trusei medicale, a extinctorului şi a triunghiurilor reflectorizante.

„La scurt timp după primirea sancţiunii, conducătorul auto a sesizat telefonic, la numărul de urgenţe 112, faptul că poliţiştii care l-au sancţionat se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Urmare a sesizării, conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus ca şeful Biroului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene să se deplaseze în teren în vederea testării celor doi agenţi de poliţie care l-au sancţionat pe bărbat. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ, pentru ambii agenţi de poliţie rutieră”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii susţin că urmare a apelării nejustificate a numărului de urgenţă 112, şoferul urmează a fi sancţionat contravenţional, în baza Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.  


Vă recomandăm să citiţi şi:

Românul care s-a mutat în satul din munţi pentru a cultiva cannabis a fost pedepsit, iar cultura i-a fost confiscată

Pompierul de onoare al anului: Mircea Crihan a salvat viaţa unui om, rămas captiv într-o maşină răsturnată

Un comisar şef a fost bătut în stradă de mai mulţi tineri, pentru că a vrut să îşi apere câinele de bulgării de zăpadă


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: