Un pacient mort în Spitalul Hunedoara a fost diagnosticat şi cu Covid 19. Avea 77 de ani şi cardiopatie ischemică

Un pacient mort în Spitalul Hunedoara a fost diagnosticat şi cu Covid 19. Avea 77 de ani şi cardiopatie ischemică

ARHIVĂ,

Un bărbat de 77 de ani, care a murit luni la spitalul Hunedoara, după ce fusese diagnosticat cu cardiopatie ischemică, a fost trecut pe lista pacienţilor infectaţi cu coronavirus care au decedat în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al 47-lea deces înregistrat în România, al unor pacienţi care au fost diagnosticaţi cu coronavirus, este cazul unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din judeţul Hunedoara.

„În data de 27 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Rezultatul testării din data de 28 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces a fost în 30 martie 2020, la Spitalul municipal Hunedoara. Patologie preexistentă: Cardiopatie ischiemică. Nu este contact”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Alţi patru pacienţi din judeţul Hunedoara, oameni în vârstă care au decedat în urma unor afecţiuni grave, doi la spitalul din Hunedoara şi doi la cel din Deva, au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: