Stella Ronner, impresionată de Castelul Corvinilor. Ce a declarat ambasadorul Olandei după vizita în Hunedoara

Stella Ronner, impresionată de Castelul Corvinilor. Ce a declarat ambasadorul Olandei după vizita în Hunedoara

Stella Ronner Gubacic. FOTO: Primăria Hunedoara.

Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România, Stella Ronner-Grubacic, a venit în Hunedoara, într-o vizită la Castelul Corvinilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stella Ronner-Grubacic, ambasadorul Olandei (Regatul Ţărilor de Jos) s-a declarat impresionată de potenţialul turistic al municipiului Hunedoara, după ce a vizitat, joi, pentru prima dată, Castelul Corvinilor.

„Castelul Corvinilor este impresionant, iar istoria lui este fascinantă. Hunedoara este un oraş foarte frumos. Promit să revin aici cât de curând”, a declarat Stella Ronner-Grubacic, potrivit Primăriei Hunedoara.

Tot joi, la Hunedoara a ajuns în vizită şi Jose Miguel Vinals Arino, consulul onorific al Spaniei la Timişoara. „După întâlnirea de la primărie, excelenţa sa a fost invitat să viziteze Centrul de Afaceri, dar şi mai multe terenuri disponibile pentru deschiderea unei afaceri în municipiul Hunedoara, a informat Primăria Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretele bisericii medievale Densuş. Cum a devenit templul păgân, ridicat din ruinele Sarmizegetusei, un lăcaş creştin

VIDEO Secretele cetăţii Costeşti: templele antice din pădure şi „palatele dacice” fac din locul neglijat un colţ de Rai

VIDEO Misterul bisericii medievale Colţ, refugiul legendar al cnezilor. Restaurarea controversată a ruinelor de şapte secole

citeste totul despre: