Noul sens giratoriu de pe DN 66 a fost recepţionat. Investiţia a costat peste 500.000 de lei

Noul sens giratoriu de pe DN 66 a fost recepţionat. Investiţia a costat peste 500.000 de lei

FOTO: CJ Hunedoara.

Autorităţile din judeţul Hunedoara se pot mândri cu un sens giratoriu în care au fost investiţi peste 500.000 de lei. Costurile iniţiale estimative au fost chiar mai mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Hunedoara a recepţionat joi lucrările la noul sens giratoriu de pe Drumul Naţional 66, la intrarea în localităţile Petroşani şi Petrila.

Giratoriul din intersecţia DN 66 cu strada Dealului din municipiul Petroşani – calea de acces spre oraşul Petrila a costat peste 500.000 de lei, fără TVA, mai puţin cu aproape 200.000 de lei faţă de suma estimată iniţial, iar fondurile au fost alocate de CJ Hunedoara. Construcţia sa a durat circa două luni, iar scopul investiţiei este fluidizarea circulaţiei auto şi pietonale şi scăderea riscului de accidente rutiere.

„Lucrarea a comportat suficiente elemente prefabricate, inclusiv parapeţii, care au trebuit aduse de la diverşi producători. Trebuia să se finalizeze în 4 luni, în schimb ne-am mobilizat pentru faptul că venea iarna, şi am terminat într-o lună”, a declarat Lucian Negulescu, reprezentantul constructorului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Radiografia crudă a staţiunilor montane din Hunedoara în prag de iarnă: locurile feerice fără parcări, apă şi canalizare

Epopeea „autostrăzii muzeu“ din vestul ţării: 21 de kilometri construiţi în peste 5 ani sunt blocaţi de 4 luni

Hoţii au dat atacul la noua magistrală feroviară. Au furat peste 1.000 de metri de cablu din cupru

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: