Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara: 12 decese înregistrate în ultima săptămână

Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara: 12 decese înregistrate în ultima săptămână

ARHIVĂ.

Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. În ultima săptămână s-au înregistrat 12 decese ale unor pacienţi cu Covid 19, care aveau şi alte boli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara susţin că în ultima săptămână s-au înregistrat 12 decese ale unor pacienţi din judeţul Hunedoara, diagnosticaţi cu noul coronavirus. A fost o săptămână neagră pentru bolnavii cu Covid 19, potrivit directorului instituţiei, Sebastian Mezei. Pacienţii, cu vârste între 41 de ani, într-unul din cazuri, şi 82 de ani, aveau şi alte comorbidităţi şi au decedat în spitalele din judeţul Hunedoara.

„Avem o medie undeva la 20 de cazuri pe zi, excepţie făcând weekend-urile, când avem cazuri mai puţine că nu lucrează laboratoarele şi atunci avem mai puţine cazuri”, a declarat Sebastian Mezei, potrivit publicaţiei gddhd.ro. De la începutul anului, 132 de oameni, infectaţi cu noul coronavirus, dar care aveau şi alte afecţiuni grave, au decedat în judeţul Hunedoara.

În judeţul Hunedoara, de la începutul anului au fost confirmate peste 2.000 de cazuri de infectări cu Cocid 19, iar în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 22 de cazuri noi. Circa 1.500 dintre pacienţi au fost declaraţi, ulterior, vindecaţi.


Mai puteţi citi şi:

Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Câţi pacienţi cu Covid 19 au decedat

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Imagini înfiorătoare publicate de mama unei fetiţe de 5 luni, din spital: „Aşa ceva este de neconceput”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările