Clipe de groază pentru două femei în gara Ilia. Au fost ţinta unui bărbat înarmat cu o coasă şi cu un topor

Clipe de groază pentru două femei în gara Ilia. Au fost ţinta unui bărbat înarmat cu o coasă şi cu un topor

ARHIVĂ.

Două femei au trecut prin clipe de groază, în staţia CFR Ilia, după ce un bărbat înarmat cu o coasă şi cu un topor le-a ameninţat cu moartea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Călătorii din staţia CFR Ilia au fost martorii unor scene înfiorătoare, marţi seara. Un bărbat înarmat cu un topor şi cu o coasă a spart geamul unei societăţi comerciale şi a ameninţat călătorii cu moartea.

Două femei au fost ţinta agresorului, dar la scurt timp, la faţa locului au ajuns poliţiştii de la Transporturi Feroviare.

„Poliţiştii, cu sprijinul jandarmilor hunedoreni, au imobilizat agresorul, care, în urma unui consult medical de specialitate, a fost internat la o unitate spitalicească. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare, cel în cauză fiind cercetat în stare de libertate”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Doi taximetrişti au fost luaţi la bătaie pe o stradă din Petroşani. Şoferii au ajuns la spital

Adolescentă bătută şi umilită în Deva sub privirile nepăsătoare ale colegilor săi, care au filmat agresiunea

Bărbat trimis în arest după ce şi-a bătut iubita şi a încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările