Chinezii din provincia Fujian, tot mai aproape de înfrăţirea cu judeţul Giurgiu

Chinezii din provincia Fujian, tot mai aproape de înfrăţirea cu judeţul Giurgiu

Delegaţia chineză din provincia Fujian îşi doreşte înfrăţirea cu judeţul Giurgiu

Pentru a doua oară în cursul acestui an, o delegaţie chineză, din provincia Fujian, a vizitat judeţul nostru cu intenţia clară de a se realiza o înfrăţire între cele două unităţi administrative.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din delegaţia chineză au făcut parte Duan, director în Biroul pentru afaceri externe al provinciei Fujian, Zhao Zhuyian, director al Biroului de traduceri şi interpretări, Xiao Jitong, director adjunct în Biroul pentru administrare regională al provinciei Fujian, Yang Jin Jin, inspector al Biroului Resurse Umane, Wei Chengxing, director adjunct al Centrului de Evaluare şi Examinare pentru investiţii regionale al provinciei Fujian, Chen Yisu, director al Centrului de Servicii pentru Străini din Fujian.


Delegaţia chineză s-a arătat extrem de interesată de potenţialul turistic al judeţului nostru, manifestându-şi, la un moment dat, intenţia de a promova, la nivelul provinciei pe care o reprezintă, şi care numără peste 35 de milioane de locuitori, zona deltaică din apropierea comunei Comana.

De asemenea, chinezii au reînnoit invitaţia, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, de a vizita, însoţit de alte şase persoane, pe cheltuiala provinciei chineze, Fujianul, în vederea stabilirii unor relaţii mult mai strânse, chiar de înfrăţire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările