VIDEO Cum se infectează pe capete gălăţenii cu coronavirus. Zeci de persoane au fost înghesuite într-un autovehicul de transport marfă

VIDEO Cum se infectează pe capete gălăţenii cu
coronavirus. Zeci de persoane au fost înghesuite într-un autovehicul de
transport marfă

Zeci de persoane au fost transportate ca pe cartofi la Galaţi Foto: captură video

Poliţiştii l-au amendat pe şofer cu câteva mii de lei şi i-au suspendat dreptul de a mai folosi autovehiculul pentru următoarele 6 luni. Doi pasageri au fost, de asemenea, sancţionaţi pentru că nu purtau măşti de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dimineaţa zilei de vineri, 24 iulie, pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul care efectua transport de persoane contracost fără a deţine autorizaţie de transport.

”În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deşi acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport de marfă. Poliţiştii au sancţionat conducătorul auto cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 de lei, luându-se, totodată, măsura suspendării dreptului de utilizare a acestuia pe o perioadă de 6 luni”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

De asemenea, două persoane aflate în autovehicul au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru că nu purtau mască de protecţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările