Mai mulţi jandarmi în stradă de Sărbători. Oamenii legii vor acţiona în zonele aglomerate, dar şi în târguri, oboare şi pieţe

Mai mulţi jandarmi în
stradă de Sărbători. Oamenii legii vor acţiona în zonele aglomerate, dar şi în
târguri, oboare şi pieţe

Foto: arhivă Adevărul

În ultimele zile din 2019, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi a intensificat acţiunile de combatere a faptelor antisociale pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică la nivelul judeţului Galaţi, precum şi pentru soluţionarea operativă a sesizărilor venite de la gălăţeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 24 decembrie–3 ianuarie, jandarmii se vor afla în stradă, cu precădere în zonele şi pe arterele intens circulate, în zonele aglomerate, precum şi în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (târguri, oboare, pieţe),  pentru prevenirea faptelor de natură antisocială care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Jandarmeria Galaţi va asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spaţiul public. De asemenea, în această perioadă, jandarmii vor acorda o atenţie deosebită respectării prevederilor legale referitoare la comercializarea dispozitivelor pirotehnice (petarde, artificii), recomandând ca acestea să fie achiziţionate de la vânzători autorizaţi, iar folosirea lor să respecte cadrul legal.

”Recomandăm cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de eventualele măsuri luate de forţele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor atunci când participă la manifestări derulate în spaţiul public, dacă sunt însoţiţi de copii să îi supravegheze cu atenţie şi să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările