Descoperire şocantă în Grădina Botanică din Galaţi. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac

Descoperire şocantă în Grădina Botanică din Galaţi. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac

Descoperire şocantă în Grădina Botanică

Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac din Grădina Botanică din Galaţi. Trupul acestuia a fost observat de vecinii victimei. Alertaţi, oamenii au sărit în ajutor, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat de 74 de ani a sărit gardul Grădinii Botanice din Galaţi şi a intrat în interiorul complexului. Şi-a legat ştreangul de un copac chiar de lângă gard, iar apoi şi-a luat viaţa. El a fost observat de vecinii blocului de lângă parc, care au sărit imediat în ajutor. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Programul de vizitare al Grădinii Botanice s-a încheiat la ora 18.00, accesul vizitatorilor fiind permis doar până la ora 17.00, susţin reprezentanţii complexului.

„O persoană de 74 ani a escaladat gardul grădinii, după orele de program, în apropierea garajelor. S-a întâmplat chiar în interiorul grădinii, şi-a legat ştreangul de un copac de lângă gard. Au văzut vecinii, au venit repede şi tau ăiat frânghia, însă nu s-a mai putut face nimic”, ne-a spus Mădălin Şerban, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Galaţi.

Surse apropiate anchetei, spun că este vorba de o persoană cu afecţiuni psihice, care se afla sub tratament.

Politiştii au deschis un dosar penal in rem pentru omor şi continuă cercetările în acest caz. 

Vă recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările