Cât te poate costa să faci derapaje controlate într-o parcare. Păţania unui tânăr

Cât te poate costa să
faci derapaje controlate într-o parcare. Păţania unui tânăr

Foto: arhivă Adevărul

Un şofer de 20 de ani a fost sancţionat contravenţional de către poliţiştii locali după ce a fost depistat în timp ce făcea drifturi în parcarea unei firme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă şi Transport Valori Galaţi l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Galaţi, în timp ce executa derapaje controlate (drifturi), cu autoturismul, în parcarea unei societăţi comerciale de pe strada Brăilei.

”Respectivul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei”, a declarat Aurelia Matei purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Locală l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei şi pe un bărbat de 45 de ani, T.R.R., din Galaţi, care a parcat autoturismul pe trotuarul aferent Bisericii Catolice de pe strada Domnească, îngreunând astfel traficul pietonal, deşi în imediata apropiere este amenajată o parcare marcată şi semnalizată corespunzător. Bărbatul a refuzat categoric să mute autoturismul, ignorându-i pe  poliţiştii locali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: