Bătrână de 85 de ani violată de două ori de acelaşi vecin fiindcă n-a reuşit să-l identifice prima dată. După agresiune, infractorul i-a cerut 20 de lei să n-o bată

Bătrână de 85 de ani violată de două ori de acelaşi vecin fiindcă n-a reuşit să-l identifice prima dată. După agresiune, infractorul i-a cerut 20 de lei să n-o bată

Foto: arhivă Adevărul

Judecătorii au pronunţat verdictul definitiv în cazul unui tânăr de 20 de ani acuzat de viol şi tâlhărie. Încurajat de faptul că poliţiştii nu reuşiseră să-l identifice după primul viol, bărbatul a revenit la casa victimei şi a agresat-o sexual din nou.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe un tânăr de 20 de ani, Ş.C., la o pedeapsă de 5 ani şi 2 luni de închisoare pentru viol, tâlhărie şi violare de domiciliu.

În noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2018, tânărul a băut cu nişte amici la un bar din comuna gălăţeană Munteni, iar la întoarcerea spre casă a trecut pe lângă locuinţa unei bătrâne de 85 de ani. Ştiind că locuieşte singură, a forţat uşa de la intrare, a pătruns în camera unde dormea bătrâna şi, după ce a trezit-o din somn, a dezbrăcat-o şi a violat-o.

Pentru că victima a încercat permanent să i se opună, agresorul a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în zona pieptului şi a feţei. După ce a batjocorit-o, Ş.C. i-a cerut bătrânei 20 de lei ca sa nu o mai bată. De frică, femeia de 85 de ani s-a conformat, iar tânărul s-a făcut nevăzut.

Bătrâna a fost găsită a doua zi de fiul său, care venise în vizită la ea de la Tecuci. Bărbatul a anunţat Poliţia, iar victima a ajuns la spital cu leziuni traumatice la nivelul ochiului, genian, mamar şi la nivelul coapselor. Din cauza vârstei, bătrâna nu l-a recunoscut pe tânărul care a agresat-o sexual şi nici nu l-a putut descrie, deşi trăia în vecinătate, astfel că oamenii legii n-au reuşit să îl identifice atunci pe agresor.

Încurajat de faptul că poliţiştii n-au reuşit să-i dea de urmă, Ş.C. a intrat din nou cu forţa în locuinţa bătrânei pe 27 martie 2018 şi a violat-o pentru a doua oară. Femeia a încercat din nou să se opună, dar n-a reuşit. Deranjat de strigătele victimei, infractorul de 20 de ani i-a pus o pătură pe cap şi a continuat să o batjocorească.La final, violatorul i-a cerut din nou bani, iar pentru că bătrâna i-a spus că nu are, a ameninţat-o cu un cuţit. După ce s-a convins singur că în casă nu sunt bani, agresorul a plecat. Victima a reuşit să le dea poliţiştilor suficiente indicii de această dată pentru identificarea şi arestarea violatorului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările