Anchetă a Poliţiei, după ce o fată de 13 ani a primit pe telefon aproape 800 de mesaje de ameninţare

Anchetă a Poliţiei, după ce o fată de 13 ani a primit pe telefon aproape 800 de mesaje de ameninţare

O fată de 13 ani a primit mesaje de aminţare cu violul, iar poliţia investighează cazul FOTO arhivă

Poliţia din Galaţi face anchetă, după ce o fată de 13 ani din localitatea Schela ar fi primit pe telefonul mobil sute de mesaje de ameninţare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ameninţare, au audiat mai multe persoane, dar până acum nu au dat de urma autorului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, plângerea a fost depusă de părinţii fetei de 13 ani pe 26 decembrie, potrivit news.ro. 

Conform reclamaţiei, tânăra ar fi primit sute de mesaje de ameninţare pe telefonul mobil, de pe o aplicaţie din Germania, autorul fiind anonim, 

Poliţia a deschis un dosar penal „in rem“ pentru infracţiunea de ameninţare şi face cercetări doar asupra faptelor, autorul nefiind cunoscut, pentru moment.

Până acum au fost audiate mai multe persoane, inclusiv un vecin al familiei, însă în lipsa probelor nimeni nu a putut fi tras la răspundere până acum. Surse din rândul anchetatorilor susţin că autorul ameninţărilor i-ar fi scris fetei, printre altele, că o va viola, dar şi că „până la urmă va fi a lui“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: