Şoferul inconştient, care a fost la un pas să provoace un grav accident rutier, a fost sancţionat de poliţişti VIDEO

Şoferul inconştient,
care a fost la un pas să provoace un grav accident rutier, a fost sancţionat de
poliţişti VIDEO

Şoferul a pătruns în intersecţie, ignorând culoarea roşie a semaforului FOTO captură video

Bărbatul a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a intrat cu maşina într-o intersecţie cu trafic intens, fiind evitat de o maşină care circula regulamentar.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aproape două luni de la producerea evenimentului rutier, în urma căruia un şofer din Galaţi a fost pe punctul de a provoca un grav accident, a venit şi răspunsul Poliţiei. Oamenii legii l-au identificat pe conducătorul auto care a dat dovadă de inconştienţă şi l-au sancţionat contravenţional.

Şoferul s-a ales cu o plângere la Poliţie după ce un alt conducător auto care circula în spatele său a privit cu groază cum acesta ignoră culoarea roşie a semaforului şi pătrunde în intersecţia străzii Brăilei cu strada Traian, fiind evitat de o maşină care circula regulamentar.

Incidentul a avut loc pe 15 noiembrie, în jurul orei 12,00, iar camera de supraveghere instalată pe autoturismul care circula în spatele maşinii şoferului inconştient a surprins incidentul. Iniţial, conducătorul auto pare că respectă regulile de circulaţie.

Maşina se opreşte în faţa unei treceri de pietoni, dar după ce pietonii traversează strada, conducătorul auto pleacă cu maşina, fiind ocolit de un alt autovehicul care circula regulamentar.

Şoferul care a filmat incidentul a depus plângere la Poliţie, aceasta fiind însoţită şi de filmarea video. ”Vă rog să dispuneţi verificările şi sancţionarea ce se impune conducătorului auto...pentru încălcarea regulilor de circulaţie în data de 15.11.2020, aproximativ ora 12,00, la intersecţia strada Brăilei cu strada Traian, întrucât acesta a pus în pericol viaţa participanţilor la trafic prin nerespectarea culorii roşii a semaforului”, se menţiona în sesizarea depusă la Poliţie.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Accident în zona Bragadiru, între un camion al Armatei Române şi un bolid de lux

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările