Contre politice în coaliţie. La Vrancea, PNL şi PSD se acuză că folosesc instituţiile statului în interes de partid

Contre politice în coaliţie. La Vrancea, PNL şi PSD se acuză că folosesc instituţiile statului în interes de partid

Preşedintele PSD, surprins la plantat alături de jandarmi FOTO BS

Motivul disputei a fost legat de faptul că prefectul PSD a ieşit cu colegii săi de partid şi cu reprezentanţi ai jandarmeriei, în timpul programului, la plantat de copaci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prefectul numit de PSD în Vrancea, Nicuşor Halici, care este totodată şi preşedinte al PSD la nivel de judeţ, a participat la o campanie de împădurire a unei zone din judeţ, organizată de partidul pe care îl conduce.

La acţiunea din teritoriu au fost surprinşi şi jandarmi, fapt care i-a deranjat pe liberali, care îl acuză pe prefect că implică instituţiile în viaţa de partid.

„Acţiunea PSD s-a derulat ieri şi astăzi, în timpul programului de lucru, funcţionarii fiind scoşi din birouri şi duşi pe câmp.
A folosi instituţii pentru a-ţi face campanie pe linie politică este inadmisibil. Înţelegem că Nicuşor Halici este reprezentantul PSD al Guvernului în teritoriu, dar asta nu înseamnă că are voie să facă acţiuni la limita legii.  Instituţiile publice nu au ce căuta în acţiuni cu iz politic şi electoral, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este indicat să nu se mai repete”, potrivit PNL Vrancea.

În replică, prefectul spune că acelaşi lucru au făcut şi liberalii când aveau prefectura, dar şi preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Vrancea, acuzându-i pe liberali de ipocrizie.

Acesta s-a limitat doar la a prezenta pe Facebook fotografii de pe contul PNL Vrancea, cu scopul de a demonstra că contestatarii lui s-au folosit la rândul lor de aceleaşi practici.

Vă mai recomandăm:

PSD Vrancea părăseşte sediul central şi cere conducerii Consiliului Judeţean aceeaşi abordare în cazul spaţiului ALDE

Lovitură pentru PSD Vrancea. Şeful liberal al Consiliului Judeţean îi lasă pe social-democraţi fără sediu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările