Un craiovean şi-a uitat telefonul într-o farmacie, iar următorul client i l-a furat. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere VIDEO

Un craiovean şi-a uitat telefonul într-o farmacie, iar următorul client i l-a furat. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere VIDEO

Oamenii legii încearcă să îl găsească pe suspect

Un bărbat din Craiova şi-a uitat telefonul în farmacie pe tejghea, iar următorul client i l-a furat. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar oamenii legii îl caută acum pe suspect.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum păgubitul a scos bani să plătească şi a lăsat telefonul pe tejghea. Clientul din spate a intervenit, iar tânărul se dă într-o parte şi îl lasă să îşi lămurească problema. 
 
„Îi povestea farmacistei că a avut un botez şi îl doare stomacul, ce poate să-i dea. Eu m-am dat puţin în lateral, să-i explice. Între timp, mi-a dat restul, medicamentele şi am ieşit. Mi-am uitat telefonul pe tejghea. Exact domnul pe care l-am lăsat să explice ca avea o problemă, exact dânsul mi-a luat telefonul“, a povestit păgubitul pentru ProTv. 
   

Oamenii legii îl caută acum pe hoţ. În imagini se vede clar cum bărbatul pune mâna pe telefon şi îl ascunde sub portofel. 
 
Suspectul poate să scape de dosarul penal dacă returnează telefonul în termen de 10 zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările