Eleva din Filiaşi care a stat o lună întreagă cu bebeluşul mort în casă, trimisă de instanţă la cursuri de formare civică

Eleva din Filiaşi care a stat o lună întreagă cu bebeluşul mort în casă, trimisă de instanţă la cursuri de formare civică

Cătălina Mateescu a fost trimisă în judecată pentru profanare de cadavre

O fată de 16 ani, elevă la un liceu din Filiaşi, şi-a aruncat copilul nou-născut la tomberon. Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a născut bebeluşul mort la începutul anului, însă de frică l-a ţinut în casă timp de o lună. În februarie 2014 l-a aruncat la un tomberon din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra a declarat anul trecut că a născut în baie, fără asistenţă medical, şi că nu ştie cine este tatăl bebeluşului. Eleva de 16 ani a povestit că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi. Cătălina Mateescua  fost trimisă în judecată pentru profanare de morminte, iar dosarul a fost înregistrat pe rol la Judecătoria Filiaşi. „Aplică inculpatei minore măsura educativă a stagiului de formare civică sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Dolj , pe o durată de 1 lună, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre, prevăzută de art. 383 alin. 1 teza I din Codul penal. În baza art. 274 alin. 1 Cod penal Obligă inculpata la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare“, se arată în încheierea instanţei.

Cătălina Mateescu le-a ascuns profesorilor faptul că este însărcinată. Dirigina fetei a precizat ă nu ştia absolut nimic, iar de fiecare dată când aceasta lipsea de la şcoală aducea scutire că a fost bolnavă.

Mai citeşte şi

O elevă de 16 ani a stat mai bine de o lună cu bebeluşul ei mort în casă

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările