VIDEO Călătorie simulată pe calculator pe drumurile din România. Cum se străbate ţara de la vest la est la volanul camionului

VIDEO Călătorie simulată pe calculator pe drumurile din România. Cum se străbate ţara de la vest la est la volanul camionului

Captură din filmul postat pe YouTube FOTO SCS Software

Un canal de Youtube cu milioane de vizualizări a creat o călătorie virtuală, cu camionul, prin România. O companie cu sediul în Cehia oferă pasionaţilor de jocuri şansa de a cunoaşte, de la volanul imaginar, locurile din ţara noastră.

Ştiri pe aceeaşi temă

SCS Software, companie de programare din Cehia, a creat o expediţie virtuală pe drumurile din Europa de sud-est cuprinse pe ruta spre Marea Neagră. 

Camionul te poartă prin ţări ca România, Bulgaria, Turcia, cu peisaje şi clădiri redate întocmai, astfel încât recunoşti locurile. Călătoria porneşte din Timişoara, alegere pe care internauţii români o salută bucuroşi. 

Traseul este redat atât de fidel încât aproape că simţi şi dâmburile, şi gropile de pe asfaltul românesc. În video-ul de prezentare, volanul este mânuit de o membră a echipei de realizatori, ale cărei abilităţi sunt criticate de comentatori. Dar pentru porţiunea de România, aceasta poate fi lesne scuzată, pentru că şofatul aici ar exaspera pe oricine. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre România: „Ascultaţi-l pe David Cameron, care-i lăuda pe români că sunt muncitori“

VIDEO Campionii mondiali la sporturi extreme impresionaţi de România: „Locul este incredibil, sălbatic şi secret“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: