VIDEO Cum arată o şosea modernizată de Tel Drum acum doar doi ani. Trece chiar pe lângă fosta vilă a lui Liviu Dragnea

VIDEO Cum arată o şosea modernizată de Tel Drum acum doar doi ani. Trece chiar pe lângă fosta vilă a lui Liviu Dragnea

FOTO Radio Constanţa

După doi ani de la finalizarea lucrărilor la drumul care leagă Mamaia de Năvodari, şoferii dau cu maşinile în gropile apărute în carosabil. Una dintre firmele responsabile este Tel Drum.

Ştiri pe aceeaşi temă

După numai doi ani de la finalizarea proiectului de „îmbunătăţirea accesului între municipiul Constanţa şi platforma industrială Năvodari prin lărgirea şi modernizarea Bulevardului Mamaia – Năvodari”, şoferii se  văd nevoiţi să circule cu mare atenţie din cauza gropilor apărute în carosabil.

Lucrarea a fost executată în asociere de mai multe firme: SC Teldrum SA, SC Imob Lux Consttruct şi SC Specialist Consulting, care au câştigat licitaţia pentru lărgirea bulevardului.

„Noi am notificat, repet, societatea constructoare, nu poţi să faci reparaţii oricând, pentru că le faci degeaba şi atunci, cum timpul va permite, adică temperatura permite, să refacem covorul asfaltic. Se vor face aceste intervenţii. Noi avem o clauză contractuală care ne acoperă în sensul ăsta şi anume că se vor face de către o altă societate, dar pe cheltuiala constructorului. Adică vom reţine banii din garanţia de bune execuţii.”, spune Adrian Constantin, reprezentant primăria Năvodari, citat de Digi24.

Drumul modernizat de Tel Drum şi ceilalţi constructori face legătura cu strada D14 din Mamaia Sat, stradă pe care este amplasată vila care i-a aparţinut lui Liviu Dragnea.

În martie 2014, reprezentanţii primăriei Năvodari anunţau începerea lucrărilor la drumul ce leagă oraşul de staţiunea Mamaia. Valoarea proiectului se ridica la 57.749.380 lei, fondurile provenind de la Uniunea Europeană prin Ministerul Dezvoltării.

Lucrările au început în martie 2014, reprezentanţii Primăriei Năvodari sperând ca noul drum cu câte două benzi pe un sens de mers să fie gata până la finalul aceluiaşi an. Dar lucrurile nu au stat deloc aşa, deoarece în anul 2015 s-a iscat un conflict între ENEL şi constructori.

„Starea necorespunzătoare în care se află drumul în ultima perioadă se datorează litigiului apărut între SC ENEL SA şi constructorul ASOCIEREA SC TEL DRUM SA – SC IMOB LUX CONSTRUCT SRL – SC SPECIALIST CONSULTING SRL, litigiu determinat de obligaţia constructorului de a reloca reţele electrice aflate pe amplasamentul drumului, reţele pentru devierea cărora, furnizorul de energie electrică solicită plata în avans a contravalorii lucrărilor urmată de obligaţia constructorului drumului de a executa din resurse proprii lucrarea de deviere a reţelelor electrice”, anunţa primăria Năvodari în aprilie 2015.

Lucrările au fost finalizate în urmă cu doi ani.

Pe aceeaşi temă:

Vila din #TeleormanLeaks, ridicată pe un teren vândut de Dragnea milionarului care s-a sinucis în avionul spre Costa Rica

FOTO „Adevărul“ a găsit vila misterioasă din Mamaia menţionată în #Teleorman Leaks. Vecinii îi spun „vila lui Dragnea“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările