Peste 200 de jandarmi vor fi prezenţi la meciul de fotbal FC Viitorul - FCSB

Peste 200 de jandarmi vor fi prezenţi la meciul de fotbal FC Viitorul - FCSB

Jandarmii pe stadion                                                        FOTO: Jandarmeria Mobilă Constanţa

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” anunţă spectatorii că accesul pe stadion se va face începând cu ora 19.00, iar publicul trebuie să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi FCSB, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I.

Partida se dispută duminică, 15 decembrie, începând cu ora 20.30, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

„Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Mobilă Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă”, transmit jandarmii.

Forţele de ordine, reamintesc faptul că spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Pe aceeaşi temă:

5 goluri în Viitorul - Sepsi şi 3 greşeli mari de arbitraj. O echipă a rămas în 8 jucători de câmp din minutul 36

Comedie pură în Hermannstadt - Viitorul, meci cu trei penaltiuri şi două eliminări. Cum arată clasamentul Ligii 1 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: