Mesajul cu care a fost întâmpinat ministrul Sănătăţii la Sanatoriul de la Techirghiol

Mesajul cu care a fost întâmpinat ministrul Sănătăţii la Sanatoriul de la Techirghiol

Ministrul Nelu Tătaru la Techirghiol FOTO Sanatoriul Techirghiol

Duminică, 5 aprilie, dr. Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a făcut o vizită la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, unde sunt carantinaţi 578 de români.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul a vizitat ambele pavilioane ale sanatoriului în zona decontaminată, dar şi linia de gardă. Cu acest prilej i-au fost prezentate circuitele interne respectate riguros, conform procedurilor, de către personalul sanatoriului şi protocoalele întocmite pentru această perioadă.
 
La întâlnirea cu presa, ministrul a declarat, printre altele: ”La Techirghiol, dacă vă spun că am şi fotografiat cearşafuri la geam în care mulţumeau pentru condiţiile în care sunt ţinuţi, cred că am spus totul”.
Iar pe coperta ultimului număr al revistei Techirghiol, ministrul a scris: “Respect şi consideraţie personal şi din partea Ministerului Sănătăţii pentru un corp medical care a răspuns prompt şi a dovedit o mare responsabilitate profesională.”
 
 
La Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol se află, în prezent, 578 de carantinaţi, repatriaţi din diverse ţări aflate sub cod roşu de infectare, iar prima serie de 105 persoane va finaliza perioada de 14 zile de carantină şi va pleca spre casă, în judeţele de domiciliu, în cursul zilei de luni, 6 aprilie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările