Copil aflat în carantină, mesaj emoţionant pentru medici: „Vă respectăm şi înţelegem măsurile luate”

Copil aflat în carantină, mesaj emoţionant pentru medici: „Vă respectăm şi înţelegem măsurile luate”

Mesajul scris de Alesia pentru cei care au grijă de ea şi mama ei FOTO: FB/Sanatoriul Balnear Techirghiol

Alesia este una dintre cele 380 de persoane aflate în carantină la Sanatoriul Balnear Techirghiol. Împreună cu mama sa, copila aşteaptă să treacă cele 14 zile de izolare.

„Alesia este o fetiţă aflată în carantină, impreună cu mămica ei, la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol. Zilele acestea ne-a adus zâmbetul pe buze şi ne-a indemnat să credem că totul va fi bine.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care le primim zilnic şi înţelegem că se depun mari eforturi de ambele părţi pentru a trece toţi, cu bine, de această încercare”, acesta este mesajul medicilor de la Sanatoriul Balnear de la Techirghiol.

De asemenea, ei au postat şi fotografii cu mesajul Alesiei şi o scrisoare de mulţumire din partea copilei. „Vă mulţumim pentru răbdarea pe care o aveţi cu noi, toţi nemulţimiţii.

Vă mulţumim pentru mâncarea pe care voi o purtaţi pentru noi, dar şi celor care o pregătesc.

Vă respectăm, şi unii dintre noi înţelegem măsurile luate, înţelegem că acestea sunt condiţiile la noi în ţară şi alte multe aspecte ale acestei nenorociri abătute asupra noastră. Aveţi grijă de voi. Multă sănătate”, le scrie Alesia celor care au grijă de ea la Techirghiol.

Românii sosiţi din Italia (cu două avioane) au fost introduşi în carantină la Sanatoriul Balnear din Techirghiol. Timp de 14 zile, aproximativ 380 de persoane vor fi testate. Până acum, 12 români întorşi din Italia şi cazaţi la Techirghiol au fost testaţi pozitiv COVID-19.

 

Pe aceeaşi temă:

12 români întorşi din Italia, aflaţi în carantină la Sanatoriul Techirghiol, confirmaţi cu coronavirus

Românii din Italia ajung în carantină la Techirghiol. Al patrulea avion, de la Veneţia, va sosi în această seară

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: