VIDEO Gest criminal al unui clujean: răstoarnă o femeie aflată în scaun special pentru persoane cu dizabilităţi

VIDEO Gest criminal al unui clujean: răstoarnă o femeie aflată în scaun special pentru persoane cu dizabilităţi

Tânărul o răstoarnă pe doamna aflată în scaunul special pentru persoane cu dizabilităţi. FOTO: captură video

O femeie cu handicap a fost la un pas de tragedie după ce a fost răsturnată de pe scaunul pentru persoane cu dizabilităţi de către un tânăr. Acesta o însoţea pe o altă femeie care a atacat-o pe însoţitoarea victimei cu o umbrelă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La un pas de moarte, o femeie în scaun cu rotile este bătută şi rasturnată din scaun in Cluj-Napoca” - acesta este titlul clipului postat pe YouTue în care putem observa o scenă de o violenţă rară: un tânăr răstoarnă o femeie aflată într-un scaun special pentru persoane cu dizabilităţi. Incidentul se petrece într-o staţie de autobuz din cartierul clujean Mărăşti. 
 
O femeie, care pare însoţitoarea victimei, se ceartă cu o doamnă însoţită de mai multe persoane. Lucrurile se precipită şi aceasta din urmă atacă folosind o umbrelă. În conflict intervine şi femeia aflat în scaunul cu rotile şi intră cu roata din faţă în doamna cu umbrela. Un tânăr care o însoţea pe aceasta din urmă, o răstoarnă pe femeia cu dizabilităţi de pe scaun, deşi aceasta nu mai reprezenta niciun pericol. Cei trei agresori pleacă într-o maşină galbenă. 
 
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, fiind desfăşurate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
”Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: