Un soldat a fost găsit spânzurat într-o unitate militară clujeană. Avea 42 de ani, era necăsătorit şi nu avea copii

Un soldat a fost găsit spânzurat într-o unitate militară clujeană. Avea 42 de ani, era necăsătorit şi nu avea copii

Parchetul Militar a demarat o anchetă. FOTO: Arhivă

Soldatul a fost găsit în stare critică, luni, 20 ianuarie, în jurul orei 10.00, după ce s-a spânzurat într-o unitate militară din Someşeni, Cluj. Bărbatul de 42 de ani a fost încadrat operator de tehnică de comunicaţii din decembrie 2003, nu era căsătorit şi nu avea copii.

Medicii unui echipaj de Ambulanţă au încearcat fără succes să-l resusciteze pe militar, iar o anchetă a fost demarată procurorii Parchetului Militar. Tragedia s-a produs la unitatea militară 01049 din Cluj-Napoca, din zona Someşeni, în cazarmă, iar deocamdată nu se cunosc motivele pentru care soldatul a recurs la acest gest extrem.
 
„La data de 20.01.2020, ora 10.10, IPJ Cluj a fost sesizat despre faptul că, la o unitate militară din municipiul Cluj-Napoca, a fost găsit un soldat spânzurat”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.
 
”Astăzi, 20 ianuarie 2020, în jurul orei 10.10, pe timpul executării serviciului interior la U.M. 01049 Cluj-Napoca, caporalul clasa a II-a Felician-Codruţ Şuteu a fost găsit spânzurat într-una din încăperile cazărmii unităţii. Colegii au anunţat serviciul medical al unităţii şi au apelat imediat Serviciul Unic de Urgenţă – 112, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul militarului la ora 11.18. Militarul în vârstă de 42 de ani a fost încadrat operator de tehnică de comunicaţii din decembrie 2003, este necăsătorit şi nu are copii. Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie din cadrul U.M. 01049 Cluj-Napoca şi U.M. 02565 Cluj-Napoca cercetează circumstanţele producerii evenimentului”, a anunţat Divizia 4 Infanterie Gemina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: