FOTO VIDEO Dezmăţ în pandemie la Cluj Arena cu Vali Bărbulescu: petrecere cu peste o sută de participanţi fără măşti

FOTO VIDEO Dezmăţ în pandemie la Cluj Arena cu Vali Bărbulescu: petrecere cu peste o sută de participanţi fără măşti

Petrecerea a avut loc sâmbătă noaptea la Cluj Arena. FOTO: Dico şi ŢIgănaş

Peste 100 de persoane s-au distrat sâmbătă noaptea în incinta Cluj Arena, fără a respecta nicio măsură de siguranţă medicală. Petrecerea, la care a fost invitat DJ-ul Vali Bărbulescu, a continuat şi după sosirea poliţiştilor. Organizatorii au fost amendaţi cu 1.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Cluj a anunţat, astăzi, că „sâmbătă noaptea, în jurul orei 01.00, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că în incinta stadionului "Cluj Arena", se află în desfăşurare un eveniment privat, cu participarea unui public numeros. La scurt timp, la locaţia menţionată s-au deplasat echipaje ale poliţiei, cele sesizate confirmându-se.”
 
 
Petrecerea a continuat, iar oganizatorul evenimentului a fost amendat cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
   

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Poliţia mai precizează că „s-au întocmit actele premergătoare constatării flagrante a infracţiunii prevăzute de articolul 352 din Codul penal, respectiv zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare, sunt derulate verificări în vederea stabilirii stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, intervenţia poliţiştilor  fiind asigurată prin sistemele portabile de tip body-camera.”
Pentru demonstrarea existenţei acestei infracţiuni este nevoie ca procurorii să găsească persoane care s-au îmbolnăvit în urma participării la eveniment, lucru greu de făcut în condiţiile în care poliţiştii nu au legitimat participanţii.  
 
Imagini de la petrecerea din incinta Cluj Arena (Cluj24ro)
 


Acţiunea poliţiştilor, apă de ploaie 

Conform Cluj24.ro, singurul lucru pe care l-au făcut poliţiştii a fost să ceară celor care aşteptau la coadă să poarte mască de protecţie. „Poliţiştii clujeni au fost notificaţi că la Cluj Arena ar avea loc o petrecere pe o terasă şi va fi trimis un echipaj la faţa locului. Cu toate acestea, imaginile contrazic faptul că ar fi vorba de o petrecere pe o terasă. Nici până în acest moment nu a putut fi contactat ofiţerul de presă al celor de la IPJ Cluj pentru a ne oferi detalii despre acest caz.
 
La 01.32, Poliţia a ajuns la faţa locului pentru a vedea ce se întâmplă. La 01.44, petrecerea continuă la Cluj Arena. Singurul lucru semnalat de poliţiştii clujeni a fost faptul că oamenii care aşteptau la coadă să intre la petrecere nu purtau mască de protecţie, iar acum sunt obligaţi să o facă.” 
 
Aceeaşi sursă a relatat că „poliţiştii nici măcar nu au intrat printre oameni să vadă cum se prezintă situaţia.”
 

Vali Bărbulescu şi The Date

Evenimentul a fost organizat de „The Date” - care este, conform descrierii de pe pagina de Facebook „un brand de petreceri premium, menite să creeze “nopţi experienţă”, în locaţii diferite de fiecare dată”. Organizator a fost şi DJ-ul constănţean Vali Bărbulescu.
 
Vă mai recomandăm şi 
 
   

Petrecere la Cluj Arena. FOTO: Cluj24.ro

Imagini din aceeasi galerie
  • Petrecere la Cluj Arena. FOTO: Cluj24.ro
  • Petrecere la Cluj Arena. FOTO: Cluj24.ro
  • Petrecere la Cluj Arena. FOTO: Cluj24.ro
  • Petrecere la Cluj Arena. FOTO: Cluj24.ro
  • Petrecere la Cluj Arena. FOTO: Cluj24.ro
  • DJ-ul Vali Bărbulescu a întreținut atmosfera la petrecere. FOTO: Arhivă personală
  • Imagine de la petrecere. FOTO: Clujust.ro
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările