Două clanuri de romi au pus pe jar poliţia italiană. Patru bărbaţi care au ameninţat cu moartea o femeie au fost arestaţi

Două clanuri de romi au pus pe jar poliţia italiană. Patru bărbaţi care au ameninţat cu moartea o femeie au fost arestaţi

Cei patru romi au fost arestaţi şi vor fi judecaţi în următoarea perioadă.

Două clanuri de romi din Italia au dezgropat securea războiului, însă planurile lor au fost stricate de poliţia italiană. Bătăuşii au fost arestaţi tocmai când plecaseră într-o „expediţie” pentru pedepsirea unei femei care a refuzat să le plătească taxă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Italiană a fost nevoită să intervină în disputa dintre două clanuri de romi stabilite în Italia, după ce a primit o cerere de ajutor a unei femei care s-a prezentat ca aparţinând familiei de romi Popescu, informează portalul italian NordEst 24. Femeia a sunat disperată la 112, unde a spus că a fost victima ameninţărilor cu moartea din partea unor compatrioţi, care i-au spus că sunt deja în drum spre Ravenna, pentru a ajunge la casa ei din Rosà.
 
„Operatorul de la 112 l-a avertizat imediat pe comandantul adjunct al Staţiei Carabinieri locale care, cunoscând reclamantul, familia sa şi trecutul istoric recent care vede această familie implicată într-o feudă cu alte familii româneşti de origine romă, ceea ce a dus la ambuscade de sânge şi o intimidare de tip mafiot, care se întâmplă de câţiva ani, a mers împreună cu doi dintre colaboratorii săi imediat la femeia unde două patrulele NORM au ajuns deja între timp, la Bassano del Grappa”, au precizat italienii.
 
Carabinerii italieni au intervenit ferm exact când patru dintre romii „războinici” au ajuns în faţa casei femeii pe care o ameninţaseră. Asupra lor au fost găsite diverse arme albe, inclusiv bare de fier. 
 
Carabinerii au confiscat un întreg arsenal de luptă de la cei patru romi. FOTP: NordEst24
 
Persoanele arestate au fost identificate ca Both Ştefan, cetăţean italian de 25 de ani, de origine romă, Ionel Ciurariu, român de 30 de ani, Sain Brainar, cetăţean italian de 25 de ani, de origine romă şi Rostaş Tiberius, român de 28 de ani, toţi cu antecedente.
 
Conform sursei citate, agresorii au fost duşi apoi la Comandamentul Companiei Carabinieri din Bassano del Grappa, în timp ce victima, în plângere, a denunţat că, luni de zile, a fost victima unei tentative de extorsiune a unor compatrioţi care, pentru a-i permite să trăiască în Italia, au cerut să le plătească o sumă în numerar de 50.000 de euro. Deoarece familia ei a refuzat să plătească aceşti bani, aceştia au organizat expediţia, anunţându-şi sosirea, cu videoclipuri postate pe Facebook.
Odată reconstiuită povestea, cei patru romi au fost arestaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: