Zeci de infracţiuni, constatate de poliţişti în minivacanţa de Revelion

Zeci de infracţiuni, constatate de poliţişti în minivacanţa de Revelion

Poliţia a intervenit la peste 200 de evenimente FOTO news.ro

Poliţiştii au fost la datorie în minivacanţa de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente majore, cu impact asupra siguranţei publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În cadrul acţiunilor desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au intervenit la 279 de evenimente şi au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale.
În perioada 01 – 05 ianuarie, structurile de poliţie au intervenit la 279 de evenimente, dintre care 271 sesizate prin SNUAU 112. Au fost sesizate 52 de infracţiuni, dintre care 12 au fost constatate în flagrant.
 
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 409 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depăşeşte 200.000 de lei. Şi poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate  infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 21 de permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: