Zeci de angajatori, verificaţi de ITM. Inspectorii au aplicat 17 amenzi

Zeci de angajatori, verificaţi de ITM. Inspectorii au aplicat 17 amenzi

Inspecţia muncii, în  control FOTO Adevărul

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Călăraşi a efectuat zeci de controale, în ultima săptămână, vizate fiind următoarele domenii de activitate: comerţ, agricultură, construcţii, exploatarea forestieră, transporturi rutiere de mărfuri, restaurante /baruri, locuri de recreere, alte domenii de activitate.

Astfel, inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 27 de angajatori. Pentru neregulile constatate, doi angajatori au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 3.000 de lei. Totodată, au fost dispuse 36 de măsuri cu termene precise de rezolvare.Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncă au efectuat 19 controale, 15 angajatori fiind sancţionaţi şi au fost aplicate 37 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 37 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: