Un jandarm a găsit o borsetă cu bani şi acte pe stradă. Ce a făcut militarul cu bunurile găsite

Un jandarm a găsit o borsetă cu bani şi acte pe stradă. Ce a făcut militarul cu bunurile găsite

Borseta a fost pierdută de un bărbat neatent Foto:Arhivă Adevărul

Un jandarm din Călăraşi, aflat în concediu, a dat dovată de omenie, după ce  găsit pe stradă o borsetă cu bani şi un telefon mobil. Fără să stea pe gânduri, militarul l-a căutat imediat pe proprietar şi i-a înmânat bunurile pierdute.

Ştiri pe aceeaşi temăZilele trecute, Ionel Chesaru, plutonier major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, a găsit pe trotuar, pe Bulevardul Republicii, o borsetă. Pentru a-l identifica pe proprietar, jandarmul a deschis borseta şi a găsit un telefon mobil, o carte de identitate, 262 lei şi un breloc cu chei.

În scurt timp, subofiţerul a luat legătura cu propietarul borsetei şi, în prezenţa unui martor, i-a restituit acestuia bunurile găsite. Bărbatul care, din neatenţie, pierduse banii, actele şi cheile, i- a mulţumit jandarmului, fiind impresionat totodată de cinstea şi promptitudinea de care acesta a dat dovadă.
 

Vă recomandăm şi:

Doi hunedoreni au predat Poliţiei o borsetă cu 1.800 de lei, uitată pe o terasă

Un devean şi-a recuperat portofelul pierdut în care avea peste 2.000 de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările