Primăria de pe malul Borcei ia măsuri pentru suplimentarea patrulelor de poliţişti şi jandarmi

Primăria de pe malul Borcei ia măsuri pentru suplimentarea patrulelor de poliţişti şi jandarmi

Şedinţă la Primărie FOTO Facebook/PMC

Autorităţile locale dinCălăraşi au demarat un plan comun de acţiune cu forţele de ordine petnru creşterea prezenţei în stradă.

 În urma discuţiilor care au avut loc în cursul zilei de miercuri, 7 august, între conducerile Primăriei Municipiului Călăraşi, Poliţiei Locale Călăraşi, Poliţiei Municipale Călăraşi  şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Călăraşi, s-a luat decizia implementării unui plan de acţiune comun menit să crească prezenţa forţelor de ordine pe raza municipiului Călăraşi.
 
Astfel, vor fi mobilizate, în fiecare zi, patrule mixte formate din poliţişti locali, poliţişti şi jandarmi pentru creşterea gradului de siguranţă şi ordine publică în municipiul Călăraşi, urmând a se acţiona, cu precădere, în zone cu o situaţie operativă complexă.
 
Cele mai multe dintre aceste patrule mixte vor fi pedestre, pentru a preîntâmpina cât mai eficient faptele antisociale şi a fi cât mai aproape de nevoile cetăţeanului, au transmis reprezentanţii Primăriei Călăraşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: