Peste 320.000 de persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

Peste 320.000 de persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

Control la frontieră FOTO IGPF

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut peste 320.100 persoane, cetăţeni români şi străini, şi peste 73.900 mijloace de transport.

 
Poliţia de Frontieră recomandă participanţilor la trafic folosirea tuturor punctelor de trecere a frontierei de la graniţa româno-ungară unde sunt deschise 11 puncte de trecere cu specific rutier  De asemenea, recomandăm consultarea aplicaţiei Trafic on-line, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, pentru a obţine informaţii cu privire la timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere. Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp, a anunţat Poliţia de Frontieră.
 
În ultimele 24 de ore, în urma misiunilor desfăsurate în zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat: 39 fapte ilegale (20 infracţiuni şi 19 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 106.900 lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: