Locurile de joacă din oraşul de pe malul Borcei, verificate de autorităţi

Locurile de joacă din oraşul de pe malul Borcei, verificate de autorităţi

Primarul Marius Dulce a verificat parcurile din oraş FOTO facebook/PMC

Primarul municiăiului Călăraşi, Marius Dulce, a inspectat ieri mai multe locuri de joacă din oraşul de pe malul Borcei şi a dat dispoziţii pentru înlocuirea urgenţă a unor echipamente care prezintă un real pericol pentru copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată mesajul postat de primar pe pagina sa de socializare după vizita în teren:
 
Ne dorim pentru călărăşeni parcuri şi străzi sigure!
Se lucrează, în această perioadă cât vremea ţine cu noi, pe majoritatea străzilor din municipiu care prezentau o stare avansată de degradare.
 
Astăzi primarul municipiului, Marius Dulce, însoţit de o echipă de specialişti ai instituţiei noastre, a intrat în parcuri pentru a verifica locurile de joacă.
 
Multe dintre acestea reprezintă adevărate pericole, motiv pentru care s-a solicitat de urgenţă înlocuirea lor cu echipamente de joacă conforme cu standardele moderne de siguranţă.
 
De asemenea, la începutul lunii noiembrie, autprităţile locale au început asfaltarea pe strada Bobâlna  din cartierul Ceremag, o zonă care necesita intervenţia promptă a administratiei, iar pe strada Stadionului din zona Farfuria sunt în desfăşurare lucrări de montare a bordurilor şi turnarea asfaltului.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările