IPJ Călăraşi face angajări. În ce localităţi sunt disponibile posturile

IPJ Călăraşi face angajări. În ce localităţi sunt disponibile posturile

IPJ Călăraşi face angajări FOTO Adevărul

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi scoate la concurs 13 posturi vacante de ajutor şef de post, prin încadrare directă din sursă externă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sunt disponbile posturi în următoarele localităţi: Borcea, Modelu, Unirea, Căscioarele, Chiselet, Mănăstirea, Dragalina, Vâlcele, Fundeni, Sohatu, Dor Mărunt, Dragoş Vodă, Frăsinet.
 
Înscrierea se realizează până pe 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 24.09.2021 doar până la ora 16.00), online la adresa de e-mail sursaexterna@cl.politiaromana.ro.
 
În termen de o zi lucrătoare, de la depunerea cererii de înscriere însoţită de documentaţia aferentă, candidaţilor li se va transmite un e-mail de confirmare a primirii cererii, precizându-se numărul de înregistrare şi codul atribuit candidatului.
 
În situaţia în care candidatul nu primeşte confirmare în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane la numărul de telefon 0242.306.018, iar în cazul în care situaţia nu s-a soluţionat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din B-dul Republicii, nr.44, municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi, în vederea clarificării.
 
Mai multe detalii referitoare la condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, documentaţia necesară pentru întocmirea dosarului de candidat şi probele de concurs le găsiţi accesând pagina web https://cl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările