Controale la 220 de societăţi pentru limitarea răspândirii infecţiei cu COVID

Controale la 220 de societăţi pentru limitarea răspândirii infecţiei cu COVID

Aproximativ 250 de poliţişti au acţionat în weekend pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul judeţului Călăraşi. Au fost vizate zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţele, mijloacele de transport în comun şi terasele.

Ştiri pe aceeaşi temă

La activităţile desfăşurate au participat 249 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, pompieri, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii.
 
În urma activităţilor desfăşurate, la nivelul judeţului Călăraşi, echipele mixte au efectuat controale la 220 de societăţi comerciale.
 
Totodată, au fost  aplicate 275 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 46 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 178 de sancţiuni contravenţionale la OUG 195/2002 R privind circulaţia pe drumurile publice, 26 la Legea 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 31 la alte acte normative.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările