Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă: 44 de persoane din cele 61 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă: 44 de persoane din cele 61 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat

44 de persoane s-au vindecat la Călăraşi de noul coronavirus FOTO Shutterstock

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că în judeţul Călăraşi au fost înregistrate 61 de persoane confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 44 au fost declarate vindecate şi 2 au decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lla nivelul judeţului Călăraşi, în data de 5 mai, ora 14.00, 226 de persoane sunt în carantină instituţionalizată şi 203 de persoane în autoizolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, 10 persoane au ieşit din carantină, iar 15 persoane au terminat perioada de izolare de 14 zile, neavând probleme de sănătate.
Forţele de ordine au efectuat în continuare controale şi verificări, în contextul impus de starea de urgenţă şi de ordonanţele militare în vigoare, precum şi asigurarea pazei locaţiilor de carantinare.
 
În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii au aplicat 41 de sancţiuni în valoare de 84.000 lei persoanelor care nu au respectat măsurile/restricţiile stabilite de Ordonanţa Militară nr. 3 din 24.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările