Braconieri reţinuţi de poliţişti. Au fost prinşi pescuind în lacul Săruleşti, acum sunt reţinuţi în CRAP

Braconieri reţinuţi de poliţişti. Au fost prinşi pescuind în lacul Săruleşti, acum sunt reţinuţi în CRAP

O parte din peştele confiscat de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti find prinşi furând peşte din lacul Săruleşti. Braconierii au căzut în plasa poliţiştilor în weekend, când oamenii legii din localitatea Tămădău Mare au desfăşurat o razie privind prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma acţiunii, poliţiştii au depistat în flagrant trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 47 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, în timp ce sustrăgeau peşte de pe raza lacului de acumulare din comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi, folosind în mod ilegal unelte de plasă din material textil.
 
În urma cercetărilor au fost depistate şi ridicate o barcă pneumatică,opt plase din material textil şi 225 kg de peşte din speciile morun, nisetru, crap, plătică şi şalău.
 
Pe numele bărbaţilor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” şi furt calificat.
 
Faţă de cei trei bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă (CRAP) Călăraşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările