Viața bate filmul. L-a ucis cu un singur pumn pe un rus care i-a propus fiicei sale minore să facă sex

0
Publicat:

Pentru un cetăţean britanic, o petrecere la care se afla împreună cu familia, s-a terminat cu el în arest, după ce dintr-un singur pumn l-a omorât pe un bărbat care i-a propus fiicei sale minore să facă sex cu el.

Poliţie Thailanda, foto arhivă Shutterstock
Poliţie Thailanda, foto arhivă Shutterstock

Aflat în Thailanda, ţara de origine a soţieie sale, britanicul, în vârstă de 34 de ani, participa luni la o petrecere la o vilă cu piscină, în Pattaya, împreună cu fiica sa, în vârstă de 15 ani. La eveniment era prezent şi Igor Yasilyev, un rus în vârstă de 36 de ani, care ar fi început să flirteze cu fata. Pe măsură ce bea, el devenea din ce în ce mai insistent şi mai insinuant. Când i-a propus fetei să facă sex cu el, tatăl acesteia nu s-a mai putut stăpâni şi i-a dat un pumn puternic în figură, doborându-l la pământ, relatează DailyMail.

Incidentul a fost anunţat la serviciul de urgenţă şi la petrecere au sosit poliţiştii, dar şi un echipaj medical. Unul dintre ofiţerii de la secția de poliție din orașul Pattaya, care anchetează cazul, a declarat că polițiștii au primit un raport la ora 3:16 dimineața în legătură cu un conflict și au mers la fața locului împreună cu medicii. Aici au găsit patru bărbați și două femei străine, inclusiv rusul inconștient, care zăcea pe podea, într-o băltoacă de sânge care provenea din zona capului. Acesta a fost transportat de urgență la o filială a Spitalului Bangkok din Pattaya, dar a murit din cauza rănilor suferite la scurt timp.

Cetăţeanul britanic a profitat de neatenţia poliţiştilor şi a părăsit locul faptei, dar autorităţile thailandeze au emis pe numele lui un mandat de arestare.

„Un mandat de arestare a fost emis pe numele britanicului de către tribunalul provincial din Pattaya. El este căutat pentru agresarea unei alte persoane cu consecințe mortale”, au comunicat poliţiştii.

În cele din urmă, luni după-amiază, bărbatul despre care se spune că este din Țara Galilor, a fost arestat la locuința sa din districtul Sattahip, la aproximativ 16 km de vila unde a avut loc petrecerea. El le-a declarat poliţiştilor că nu a crezut că îl va omorî doar cu un pumn pe bărbatul care îi hărţuia fiica şi că  regretă cele întâmplate.

Soţia lui, o thailandeză în vârstă de 28 de ani, a povestit că şi ea a participat la petrecere, dar a plecat mai devreme, pentru că urma să meargă la serviciu a doua zi. În jurul orei 3 dimineața, a primit un mesaj de la soțul ei în care spunea că vrea să se întoarcă acasă.

„M-am întors la vilă, dar l-am găsit mergând pe stradă, așa că l-am dus înapoi în casă. Când l-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a spus că, în timp ce beau, bărbatul rus a început să o hărțuiască sexual pe fiica noastră, chiar dacă la petrecere se afla și propria lui soție. Situaţia a escaladat când bărbatul i-a făcut în cele din urmă propuneri fiicei noastre să facă sex cu el. Acest lucru l-a înfuriat pe soțul meu, așa că l-a lovit o dată cu pumnul și l-a lăsat inconștient”, a declarat soţia britanicului.

De asemenea, o cunoștință a victimei a declarat că cei doi bărbați s-au întâlnit pentru prima dată la petrecere. Ea a spus: „Au băut împreună, până când a izbucnit o ceartă. Nu am știut ce naționalitate avea bărbatul, dar l-a lovit pe Igor, care s-a lovit cu capul de pământ. Am fost foarte șocată, pentru că era mult sânge”.

Poliția l-a reținut pe cetăţeanul britanic și l-a dus la secția de poliție din Pattaya pentru a răspunde în fața acuzațiilor legale.

Incidentul de luni vine la doar câteva zile după ce, săptămâna trecută, doi turiști britanici au fost bătuți cu brutalitate de câţiva bodyguarzi furioși în fața unui bar din Pattaya, în urma unui dezacord privind nota de plată.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite