Lady Gaga ar fi urcat pe scenă infectată cu COVID-19. The Guardian: „Nu am învățat nimic din pandemie?”

0
Publicat:

Lady Gaga a anunțat că își amână concertul „Chromatica Ball” din cauza pandemiei de COVID-19. Concertul, care trebuia să aibă loc pe 27 mai la Stadionul SoFi din Inglewood, California, a fost reprogramat pentru 25 septembrie 2024.

Lady Gaga. FOTO Arhivă
Lady Gaga. FOTO Arhivă

Sunt atât de tristă să vă anunț că trebuie să amân concertul Chromatica Ball din Los Angeles. Din cauza preocupărilor legate de siguranța tuturor, cu privire la creșterea recentă a cazurilor de COVID-19 și la noile reglementări locale, am decis că este cel mai responsabil lucru de făcut”, a declarat Gaga într-o postare pe rețelele de socializare

Gaga a mai spus că este „devastată” de amânare, dar că își dorește ca fanii ei să fie în siguranță și sănătoși, potrivit variety.com.

Biletele deja achiziționate vor fi valabile pentru noua dată a concertului, iar fanii care nu pot participa la data reprogramată pot solicita o rambursare a biletelor.

Gaga ar fi concertat infectată cu Sars-Cov-2

Se pare că Lady Gaga a cântat pe scenă, la „Chromatica Ball” din Los Angeles, în timp ce era pozitivă. The Guardian, scrie despre acest fapt ca despre lipsă de respect pentru fanii ei și pentru cei din jur, care s-ar fi ptutu infecta la vremea respectivă.

Lady Gaga este o figură publică și are o responsabilitate și mai mare de a da un exemplu bun și de a promova un comportament responsabil. Nu am învățat nimic din pandemie?”, se întreabă, retoric, autoarea articolului.

Gaga Chromatica Ball

Lady Gaga prezintă trailerul filmului-concert „Gaga Chromatica Ball” care este difuzat începând cu luna aceasta, HBO și HBO Max.

Filmul-concert a fost realizat și produs de Gaga și surprinde secvențe din spectacolul susținut de artistă în septembrie 2022 la Dodger Stadium din Los Angeles, în fața a 52.000 de oameni.

În acest film puteți urmări interpretări live ale hiturilor "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow" sau "Rain on Me”.

„Gaga Chromatica Ball” este un spectacol care oferă, pe lângă muzica live, și o coregrafie energică și costume spectaculoase.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite