Angajat al Secţiei de Pompieri Dragalina, ucis de COVID-19. Câţi ani avea bărbatul

Angajat al Secţiei de Pompieri Dragalina, ucis de COVID-19. Câţi ani avea bărbatul

Mihai Platon a fost ucis de cOVID-19 la doar 51 de ani FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Noul coronavirus a mai răpus un călărăşean. Plutonier adjutant şef Mihai Platon, de la Formaţiunea de pază, structură din cadrul secţiei de pompieri Dragalina a murit după ce s+a infectat cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul avea doar 51 de ani şi era unul dintre angajaţii de bază din ISU Călăraşi. Colegii îl caracterizează ca fiind o persoană muncitoare, foarte săritor şi deosebit de respectuos. reprezentanţii ISU Călăraşi au transmis un mesaj emoţionat pe pagina de sociliare a instituţiei:
 
Zbor lin către armata cerurilor, Mihai Platon!
 
Cu profund regret anunţăm că un alt coleg de-al nostru de la Formaţiunea de pază - structură din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina ne-a părăsit astăzi. Plutonier adjutant şef Platon Mihai a pierdut lupta cu necruţătorul virus SARS-CoV-2 la vârsta de 51 de ani! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace pe colegul nostru Plutonier adjutant şef Mihai Platon!
 
Până vineri, 27 noiembrie, în judeţul Călăraşi, de la debutul pandemiei au fost înregistrate 124 de decese, iar 4.111 persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările