VIDEO Trei cazuri noi de coronavirus în Buzău. Un adolescent se află printre cei infectaţi

VIDEO Trei cazuri noi de coronavirus în Buzău. Un adolescent se află printre cei infectaţi

Trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate la Buzău în urma testelor prelucrate în ultimele ore la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti. Un pacient de 16 ani şi o tânăra de 24 de ani au fost preluaţi duminică noapte cu o atospecială, în condiţii de maximă izolare, din cartierele Crâng şi Micro 14. O a treia persoană a fost preluată din centrul de carantină din municipiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pacienţii din Crâng şi Micro 14 au fost preluaţi târziu în noapte tocmai pentru ca interacţiunea cu alte persoane să fie minimă. 
 
Pentru a nu induce panică în rândul populaţiei, autorităţile au hotărât să nu mai emită niciun comunicat referitor la noile cazuri de infectare cu Covid-19.
 
Cea de-a treia persoană confirmată cu coronavirus în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău, a fost preluată din centrul de carantină de pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzău.

Aici au fost cazaţi peste 40 de buzoieni întorşi zilele trecute din vestul Europei. În total, cinci buzoieni au fost testaţi pozitiv cu Covid-19.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: