VIDEO Ce a păţit un tânăr care şi-a îndemnat prietenii virtuali să iasă noaptea din casă

VIDEO Ce a păţit un tânăr care şi-a îndemnat prietenii virtuali să iasă noaptea din casă

Poliţiştii au întocmit dosar penal unui tânăr din municipiul Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de instigare publică. Acesta s-a filmat în prima noapte cu restricţii de circulaţie în timp ce îndemna cetăţenii să nu se supună reglementărilor impuse de starea de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În urma imaginilor apărute în spaţiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău în intervalul orar 22.00-06.00, îndemnând cetăţenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulaţia persoanelor, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări.
 
Tânărul de 26 de ani a fost identificat şi depistat, fiind sancţionat contravenţional pentru nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţiştilor rutieri, fiindu-i reţinut permisul de conducere.
 
Totodată, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 368 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului.
 
Atenţie limbaj vulgar!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: