VIDEO Activist civic, bătut cu bastonul de un agent de pază, la intrarea într-un spital din Buzău

VIDEO Activist civic, bătut cu bastonul de un agent de pază, la intrarea într-un spital din Buzău

Un conflict verbal, presărat cu insulte reciproce, între un agent de pază al Spitalului Judeţean şi un activist civic din Buzău, s-a încheiat cu o bătaie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Protagoniştii scandalului care ar fi avut loc vineri dimineaţă sunt agentul de pază Ionel Laurenţiu Georgescu, fost poliţist, şi activistul Sebastian Adrian Silvestru, fost lider USR Buzău.
 
Înainte ca paznicul Spitalului Judeţean să recurgă la violenţă, cei doi au avut un schimb de replici şi insulte legate de interdicţia de a surprinde cu telefonul imagini din spital. 
 
Filmul postat pe Facebook de Silvestru surprinde pe final momentul în care omul de la pază intră în punctul de control pentru a lua bastonul pe care, câteva secunde mai târziu, îl şi foloseşte.  
 
”Imaginaţi-vă ce se întâmplă la #SJUBuzău atunci când nu există posibilitatea înregistrării audio-video!”, este mesajul pe care Adrian Silvestru l-a postat alături de filmuleţ.
 
Victima agresiunii a depus plângere la poliţie câteva ore mai târziu. Agentul de pază s-ar putea alege cu dosar penal pentru lovire. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările