Suporterii unei echipe de handbal din Buzău, îndemnaţi să arunce jucării de pluş din tribune

Suporterii unei echipe de handbal din Buzău, îndemnaţi să arunce jucării de pluş din tribune

Arhivă

Un eveniment inedit este programat cu ocazia ultimului meci din acest an al echipei masculine de handbal HC Buzău. Suporterii vor arunca jucării de pluş din tribunele Sălii Sporturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Formaţia buzoiană susţine duminică, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, ultima reprezentaţie din 2021, împotriva Dobrogei Sud Constanţa, în a doua etapă a returului Ligii Naţionale. 

Cu acest prilej, înaintea jocului, echipa buzoiană reia o tradiţie întreruptă doar anul trecut, din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Este vorba despre campania ”Fă o bucurie, donează o jucărie!”, prin care, la începutul meciului, toţi spectatorii sunt invitaţi să arunce cu jucării de pluş pe teren.

Potrivit conducerii clubului buzoian de handbal, jucăriile vor ajunge la copiii defavorizaţi din judeţul Buzău, aceeaşi destinaţie având-o şi jucăriile ce vor fi lăsate la punctul de colectare deja existent la Sala Sporturilor.

La meciul de duminică, preţul unui bilet este 15 lei, intrare generală. Accesul este permis, în limita a 50 la sută din capacitatea sălii, doar persoanelor vaccinate cu schema completă sau celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 90-a zi ulterioară confirmării cu virusul Sars-CoV-2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările