Renovarea pasajului subteran din incinta Staţiei CFR Buzău va dura şase luni

Renovarea pasajului subteran din incinta Staţiei CFR Buzău va dura şase luni

Lucrarea va fi executată de către Urbis Serv

Veste importantă pentru buzoienii care merg cu trenul, dar mai ales pentru locuitorii din cartierele Poştă şi Mihai Viteazul. Pasajul subteran de la Gara CFR, aflat într-o avansată stare de degradare, va fi reabilitat, începând de săptămâna viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă


Zilele tecute, în şedinţa în care s-a aprobat bugetul muncipiului Buzău pentru 2020, Consiliului Local a votat un proiect care viza trecerea pasajului subteran, din proprietatea CFR SA în patrimoniul local.

Lucrările de renovare a pasajului subteran din incinta Staţiei CFR Buzău vor dura şase luni. 

Valoarea investiţiei este de aproximativ 850.000 de lei, fonduri proprii ale municipiului. Lucrarea va fi executată de către Urbis Serv, societate aflată în subordinea Primăriei. 

Mare parte a banilor se va duce către lucrări de tencuială şi văruire, de montare a unor instalaţii de iluminare cu LED, înlocuirea sistemului de ventilaţie dar şi schimbarea instalaţiei de hidroizolare.

Pasajul subteran de la Gară a mai fost supus unor lucrări de reparaţii în urmă cu 7 ani, tot din fonduri proprii ale Primăriei  Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: