Judeţul Buzău are patru noi cazuri de imbolnăvire cu coronavirus, între care sunt şi două cadre medicale

Judeţul Buzău are patru noi cazuri de imbolnăvire cu coronavirus, între care sunt şi două cadre medicale

Este vorba despre o femeie  de 54 de ani din cadrul Secţiei ORL a Spitalului Judeţean Buzău şi de un bărbat de 55 de ani, de asemenea cadru medical în cadrul Secţiei de Boli Interne a Spitalului Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă


Dacă femeia a fost diagnosticată şi internată la Spitalul Matei Balş din Capitală, bărbatul a fost internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive la nivelul judeţului Buzău a ajuns la 164. De asemenea, în judeţul Buzău, se află în carantină un număr de 54 de persoane, iar pentru alte 1.644 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii buzoieni împreună cu Poliţia Locală au efectuat verificări privind respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse de starea de alertă, ocazie cu care au fost verificate 1.171 de persoane.

Un bărbat, care nu a respectat măsura de izolare, a fost transportat la un centru de carantină din judeţ şi a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 2,500 lei. În cadrul acţiunilor efectuate cu privire la respectarea măsurilor impuse prin ”starea de alertă” au fost aplicate 16 sancţiuni, în valoare totală de 7.700 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: